Pleidooi voor de boxershort als cadeau

Pleidooi voor de boxershort als cadeau… Regelmatig lees ik in artikelen over cadeautips dat het geven van een boxershort passé is en ik ga mij daar steeds meer aan ergeren. Vandaar dit pleidooi voor de boxershort als cadeau! Als liefhebster van leuk, spannend en interessant ondergoed vind ik het heerlijk om een stuk ondergoed voor mezelf of mijn vriend uit te zoeken. Alleen het zoeken naar, voorstellen hoe het staat en het kopen is al een sport op zich, liefst samen met een goede vriendin natuurlijk. Vergelijk het met hoedjes passen; opzetten, gekke bek trekken, lachen en hup naar de volgende winkel!

Online boxershorts kopen

Deze keer van internet Met mijn tick voor onderbroeken moet natuurlijk vriendlief er ook aan geloven. Slips, jockstraps, hipsters en boxers, ‘name it’ en hij heeft het. Nou doet het toeval zich voor dat we allebei nog een paar vrije dagen hebben rond de kerst en denken erover er een weekje tussenuit te piepen. Net zoals bij andere speciale gelegenheden krijgt hij ook nu weer een nieuwe onderbroek voor in zijn collectie. Dat is zo’n beetje vaste prik bij ons. Hij vraagt zich af met wat voor spannends ik nu weer aankom en ik heb al dagenlang voorpret. Vandaar ook mijn pleidooi voor de boxershort als cadeau. Ondergoed geven hoeft helemaal niet saai of afgezaagd te zijn, het is maar net hoe je het zelf brengt. Deze keer is het een lekker gladde super aaibare boxershort van internet geworden. Het weer was deze keer te slecht om naar de stad te gaan en ik had eigenlijk online al heel gauw iets gevonden wat me beviel.

Oké in echte winkels heb je de lol van het rekjes snuffelen, kijken met je vingers en je bent gezellig aan stadten. Wat mij wel opvalt is dat in online shops de eigenschappen van het product duidelijker omschreven staan en dat is eigenlijk wel fijner.

Dann Hensums

Dann Hensums boxershorts als kado?

Dann Hensums met ‘second skin’ effect als de perfecte mannen ondergoed, vooral op het blotevoetenpad. Aansluiten als een tweede huid, ‘first date experience’, zijn de kreten waarmee dit nieuwe Nederlandse merk de aandacht trekt. Met het oog op onze komende ontsnappingsweek tijdens de feestdagen leek me dat wel wat. De Dann Hensums heeft geen overdreven grafische dessins, gewoon effen uniekleuren die de contouren van het mannenlichaam zo heerlijk doen uitkomen. Hij gebruikt daarnaast een weefdraad waarbij de Lycra in verweven zit. Dat is geen onbelangrijk detail. Het verweven van de elastische draad gaat namelijk het opkruipen van de pijpjes tegen, in tegenstelling tot een meegeweven Lycradraad. Nog een belangrijk iets waar je op moet letten als je heren boxershorts koopt is dat de achternaad niet in het midden zit. Dat is tegen het in de bilnaad gaan van de onderbroek. Bij de Dann Hensums is ook dat niet het geval dus hij scoorde voor mij op alle punten voldoende. Benieuwd naar de Dann Hensums? Hier heb ik hem vandaan. Oja, ze hebben op hun webwinkel een aantal interessante boxershorts aanbiedingen.